AFFILIATES OCH INFLUENCERS

Clever Botanics, Affiliate och Influencers hemsida

Clever Botanics, affiliate program låter dig generera provisioner från försäljning från dina länkar, annonser eller enkla rekommendationer eller proaktiv influencer marknadsföring. Så här fungerar det:

Registrera dig genom att klicka på den här länken för att gå med i vårt program och tjäna provision på försäljning via din rekommendation. Om du har frågor så snälla fråga oss på sales@cleverbotanics.com

Vad är Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing är när du hänvisar någon till en produkt eller tjänst online med en unik länk, och om de köper genom din länk, tjänar du en provision. Du vet hur du rekommenderar olika produkter eller platser till vänner? Nå, nu kan du få betalt för det! Allt du behöver göra är att få en unik länk från oss, och vi kommer att känna igen försäljningen om den är från dig.


Några anteckningar: Affiliate Marketing fungerar bäst när du har en publik som litar på dig, och du marknadsför produkter/tjänster som du faktiskt har använt.

Proffstips: När du använder affiliate-länkar gör du alltid "no-follow" länkar. När du lägger till en länk till en webbplats kommer det alltid att vara en "follow" länk, och Google och andra sökmotorer kommer att straffa dig för att använda för många betalda länkar, detta kan du komma runt om du laddar ner ett no follow plug-in och redigerar dina affiliate länkar till att se ut så här nedan. Om du använder WordPress klickar du på din hyperlänk och redigerar sedan. Kontrollera rel = "nofollow" och Öppna en länk i en ny flik så att användaren kan stanna på din webbplats.

Hur det görs: Besökare klickar från din webbplats till Clever Botanics och inköpsposter och vi ger dig 5% rabattkod för att erbjuda kunderna, då tjänar du ytterligare 10% provisioner på försäljning från kvalificerade hänvisningar.

Vi uppskattar att inte alla potentiella leads konverteras samma dag. Vi tillåter därför en veckas nåd och kommer att upptäcka varje klick som genereras av ditt associerade ID och lagra en cookie i besökarens dator. Om besökaren gör ett köp inom 7 dagar efter det senaste klicket får du 10% av försäljningsintäkterna.

Vi håller koll på de senaste klicken och du kan se dem på ditt eget affiliate-område (det är ett enkelt sätt att se till att länken du lagt till på din webbplats fungerar korrekt).

Exempel på hur du använder vår affiliate-marknadsföring?

Facebook Grupper: Ett tillvägagångssätt kan vara att marknadsföra på Facebook bland dina vänner. Snarare enkelt, men du måste vara försiktig så att du inte gör det alltför tydligt av tydliga skäl. Aktierna måste följa koncernens policy.

Andra forum och sociala medie plattformar: Instagram och relaterade ämnen stängda forum är också användbara, men de är inte lika effektiva som FaceBook. LinkedIn-inlägg är vanligtvis fördelaktiga om de länkar till en av våra bloggar snarare än en produkt i synnerhet. Linkedin kräver ett särskilt professionellt synsätt som ska ses, och noggranna överväganden bör ges till formuleringen du använder i kampanjen.

Minsta transaktionsvärde:  Vi måste ansöka om ett minsta betalningsbelopp, vilket är £20.00 GBP. Vi gör utbetalningen när du måste ackumulera order till det beloppet eller högre.

Hur får du betalt: för närvarande betalar vi våra affiliates via paypal

Du kommer att betala i Great British Pound. Paypalavgifterna, om de uppkommer, kommer att betalas av affiliate.

När kommer du att få betalt: Du kommer att få betalningen ~ 30 dagar efter utgången av den månad då försäljningen gjordes.

Ansök nu: För att se om du är en lämplig kandidat för affiliate-status, fyll i formuläret nedan eller bara skicka ett mail till affiliate@cleverbotanics.com och ge så mycket information om dig själv, dina intressen och ge länkar till dina olika webbplatser/facebook-sidor och/eller dina andra sociala medier flöden.

När du har kommit igång skickar vi dig en länk till din affiliate dashboard där du kan skapa dina hänvisningslänkar till vår webbplats.

Minsta transaktionsvärde:  Vi måste ansöka om ett minsta betalningsbelopp, vilket är £20.00 GBP. Vi gör utbetalningen när du måste ackumulera order till det beloppet eller högre.

Hur får du betalt: för närvarande betalar vi våra affiliates via paypal

Du kommer att betalas i Great British Pound. Paypalavgifterna, om de uppkommer, kommer att betalas av affiliate.

När kommer du att få betalt: Du kommer att få betalningen cirka 30 dagar efter utgången av den månad då försäljningen gjordes.

Ansök nu: För att se om du är en lämplig kandidat för affiliate-status, fyll i formuläret nedan eller bara skicka ett mail till affiliate@cleverbotanics.com och ge så mycket information om dig själv, dina intressen och ge länkar till dina olika webbplatser/facebook-sidor och/eller dina andra sociala medie flöden.

När du är igång skickar vi dig en länk till din affiliate dashboard där du kan skapa dina hänvisningslänkar till vår webbplats eller sociala medie sidor. I det här området kan du se ditt affiliate-ID, ange din betalnings e-postadress, se de order som motsvarar ditt associerade ID, etc.

Villkor & Regler:

Genom att ansluta till vårt Affiliate Program erkänner du att du har läst, förstått och godkänt villkoren.

Clever Botanics förbehåller sig rätten att lägga till, ta bort och/eller ändra några av villkoren i detta avtal, när som helst och efter eget gottfinnande, genom att skicka ett meddelande som meddelar en ändring eller en ny överenskommelse på hempbotanics.com-webbplatsen. Om du inte vill acceptera ett visst ändringsförslag reserverar du dig bara rätten att säga upp avtalet och ditt deltagande i affiliateprogrammet.

Ditt fortsatta deltagande i affiliateprogrammet efter uppsägning av en ändring eller ett nytt avtal på webbplatsen Clever Botanics kommer automatiskt att utgöra acceptans av ändringarna.

Snälla: använd inte rabattkoden som ett sätt att locka försäljning. Vi skulle begära att kunderna hänvisas till Clever Botanics av giltiga skäl. Var noga med att inte ordna din artikel eller rekommendation på platser som kan leda till brott mot andra.

Dina förpliktelser: Du måste använda Affiliate Programmet på ett sätt som visar sunt förnuft och respekt för hempbotanics.com och våra tredje parters rättigheter. Du får inte använda vårt Affiliate Program på en webbplats som främjar sexuellt explicit material, våld, någon form av diskriminering eller olaglig verksamhet.

Annan typ av reklam som orsakar skador på namnet "Clever Botanics" eller produkter är förbjudet. Spam, oönskade kommersiella e-postmeddelanden, inlägg i oanmälda nyhetsgrupper eller forum (t.ex. icke-kommersiella) är också strängt förbjudna. Snälla annonsera inte på något sätt som effektivt döljer eller felaktigt föreställer din identitet, ditt domännamn eller din återvändande e-postadress.

Du får inte använda vårt associerade program på någon webbadress som innehåller hela eller en del av våra produkters namn, företagsnamn eller webbplatsnamn.

Uppsägning: Clever Botanics förbehåller sig rätten att säga upp avtalet och ditt deltagande i vårt associerade program omedelbart, om du bedriver bedrägeri vid din användning av vårt associerade program eller om du missbrukar detta program på något sätt orimligt? Om sådant bedrägeri eller missbruk upptäcks är Clever Botanics inte ansvarig för dig för några provisioner för sådan bedräglig försäljning.

 

Affiliate-registrering

Vänligen fyll i engrosformuläret nedan och vi kommer att svara inom 24 timmar

Följ med oss

Ange ditt namn
Skriv in din e-postadress
Ange din telefon
Ange ditt meddelande